Menu

LACO EATERS GEEFT RIANTE VOORSPRONG WEG!

28 december 2014

Zaterdagavond gaf LACO Eaters tweemaal een voorsprong weg en stond na 60 minuten met lege handen!

Eaters nam in de eerste periode via Jeffrey Mens na 6 min de voorsprong na een goede aanval rondde hij beheerst af. Eaters bleef de bovenliggende partij en in de 17e minuut legde Akim Ramoul aan en vuurde een kanonskogel en liet de HYC goalie kansloos, 0-2.

Als zo vaak kwam HYC terug na 2-2 door o.a. een goal van Paul Vincent.

Het leek er even op dat Eaters de grip kwijt raakte op de wedstrijd maar 3
oals in 5 minuten bracht Eaters nu zelfs nog rianter aan de leiding en sloot de periode 2 af met een 2-5 voorsprong.

Eerst was het Adam Hartley die de 2-3 scoorde. Via Jeffrey zijn 2e van de avond was jet 2-4 en Lars van Sloun zette de ruststand op het bord.

De derde periode werd een drama voor Eaters. Binnen de minuut was het al 3-5, hierna rook HYC bloed en profiteerde optimaal van de fouten die Eaters tentoon stelde in het restant van de derde periode.

31 sec. was het Melanon met de game winner, 6-5.

Vanavond sluit Eaters 2014 af met een een thuiswedstrijd tegen Tilburg. De puck valt om 19 uur.

Na de wedstrijd zal er een meet & greet zijn op het ijs en een oudjaarparty in de businessruimte en kantine.