Menu

LACO Eaters verliest in de OVERTIME...

15 november 2014

Zaterdagavond stond voor LACO Eaters de eerste competitie op het programma in en tegen Herentals. Het werd na een spannende wedstrijd 5-4 in OVERTIME voor de Belgen...

Herentals kwam in deze wedstrijd maar liefst 4 maal op voorsprong maar LACO Eaters wist elke keer terug in de wedstrijd te komen. In de eerste periode was het Leirs met de 1-0, maar op de 2e powerplay voor Eaters was het Mario Mjelleli die goed de rebound intikte na een schot van Cumberbirch, 1-1.

De 2e periode was knotsgek steeds als Herentals op voorsprong duurde het niet langer dan een minuut voor dat Eaters weer langszij was. Via Pellegrims in de 38e minuut werd het 4-3, nadat van Sloun en Mens Eaters 2 maal op gelijke hoogte hadden gebracht.

De derde beloofde spannend te worden en dat werd het ook, veel kansen over en weer, maar uiteindelijk zorgde de goal van Mario (2e) dat er een OVETIME nodig was.

In de 5 minuten OT kreeg Jeffrey Mens 2 minuten voor het einde van de wedstrijd een Checking to the head penalty tegen, deze powerplay werd Eaters fataal, met een hard en hoog schot was het ex Eaters speler Bryan KOLODZIEJCZYK die de game winning goal scoorde!

Morgen komt Eindhoven, met Contois en Nichols, op bezoek, zij verloren zaterdavond kansloos thuis tegen Heerenveen met 1-5.