Menu

Laco Eaters verliezen in Heerenveen

13 december 2014

LACO Eaters speelde zaterdagavond in Heerenveen de eerste wedstrijd van de 2e periode, en werd in de eerste minuten overrompeld wat leidde in een snelle achterstand, die Heerenveen gedurende de wedstrijd uitbreidde tot 7-0 waarna Tom Marx en Lars van Sloun de 7-2 eindstand op het bord schoten.

In de 5e minuut kregen de mannen 2 snelle goals achter elkaar tegen, binnen 18 seconden mocht Sami twee keer de puck uit de goal halen. Heerenveen hield Eaters onder bedwang en scoorde in de 15e min ook de 3-0.

In de 2e periode liep Eaters tegen een del. the game penalty aan die Heerenveen in de 23e min verzilverde met een powerplay goal. ook in de 2e periode was het vooral tegenhouden voor onze mannen tegen een ontketend Flyers. Dit resulteerde in de 31e min in de 5-0.

Op het einde van P2 liep Hartley nog tegen een staf op waardoor Heerenveen in P3 begon met een powerplay en ook deze werd binnen 42 seconden benut, 6-0. Nadat Lars Engwegen een high sticking tegen kreeg was het in het 43e minuut weer een powerplay goal wat de Flyers scoorde, 7-0.

Na de 7-0 was het eindelijk Eaters die 30 seconden later via Tom Marx scoorde. Lars van Sloun bepaalde in de 53 minuut de eindstand op 7-2.

Kijk de wedstrijd terug:

Morgen dan de wedstrijd tegen Eindhoven Kemphanen zij liepen tegen een 1-11 thuisnederlaag. Tilburg liet niet veel heel van de Kemphanen. Morgen dus twee team die het weekend nog punten willen pakken wat een mooie wedstrijd kan opleveren.

Bij de eerste goal van Eaters gaan ook nog de TEDDY BEREN vliegen! Het beloofd weer een spektakel te worden, we roepen iedereen dan ook op om morgen te komen kijken met heel veel knuffels. Kinderen t/m 12 jaar hebben GRATIS toegang, onder begeleiding van een ouder en een knuffel!

De wedstrijd begint om 19:00 uur en kun je nu echt niet erbij zijn hij is ook LIVE te volgen via internet!