Menu

Eaters wint na OVERTIME

15 oktober 2017

In het Silverdome won Eaters Geleen haar eerste wedstrijd in de Beneliga. De Limburgers kwamen in de reguliere speeltijd tot tweemaal toe op voorsprong en zagen de thuisploeg telkens langszij komen.

Lars van Sloun opende de score in de eerste periode. In de 25e minuut viel de gelijkmaker via Valentijn Scheffe. Panters kon niet lang genieten van de stand want vier minuten later was het opnieuw Lars van Sloun die scoorde voor Geleen.

Zoetermeer verloor tijdens de wedstrijd een aantal spelers met blessures maar wist toch een punt uit het vuur te slepen. Chris Toonen scoorde halverwege de derde periode de 2-2 en in de laatste tien minuten vielen geen goals meer. Panters mocht zelfs de overtime beginnen met een powerplay na een late straf voor Eaters-captain Glenn Bakx. Die powerplay leverde niks op voor de thuisploeg en uitgerekend Glenn Bakx scoorde na drie minuten in de verlenging de winnende treffer.

Zoetermeer gaat voorlopig nog wel aan kop in de Beneliga met vier punten uit twee wedstrijden. Heerenveen heeft het zelfde aantal punten na de zege in Luik. Eaters volgt met 2 punten na de overtime winst.

bron: ijshockeynederland.nl