LAATSTE NIEUWS
  1. Eaters ambassadeur supporterszaken
  2. Eaters.nl weer terug online!
  3. SCHUTTERS EVENT EATERS 2017
  4. In Memoriam – Mia Simons
  5. EATERS TREKT GYESBREGHS EN PELLEGRIMS AAN

Een seizoenkaart 2015-2016 is geldig bij alle thuiswedstrijden in de voorbereiding, in de reguliere competitie, bij de thuiswedstrijden in de bekercompetitie alsmede alle play-off thuiswedstrijden.

De voordelen van een seizoenkaart van Limburg Eaters zijn onder andere:

Limburg Eaters wil voor haar trouwe fans graag wat terug doen en heeft daarom nog meer voordeel in de seizoenkaart verpakt. De kaart is niet alleen geldig bij alle thuiswedstrijden van de reguliere competitie, maar ook geldig voor alle thuiswedstrijden voor de Beker en voor alle thuiswedstrijden in de play-offs! Overigens zijn ook alle oefenwedstrijden gratis voor de seizoenkaarthouders.

Om te een seizoenkaart te kopen kunt u ons een mail sturen. Verder willen we dan weten op welke naam, hoeveel kaarten, volwassenen, jeugd, staanplaats of zitplaats u de kaart(en) wilt.

Tenslotte kunt u de kaart betalen door het bedrag over te maken op bankrekening nummer is NL72 ABNA 0599 6778 05 tnv Stichting Topsport Eaters Limburg o.v.v seizoenkaart 2015-2016 en naam, aantal en type seizoenskaart.

De prijzen:

VOLWASSENEN
Zitplaats € 180,00
Staanplaats € 145,00

JEUGD TOT 16 JAAR
Zitplaats € 127,50
Staanplaats € 88,00

FSI korting € 35,00

Een seizoenkaart kopen kan door een mail te sturen naar info@eaters.nl. Vermeld hierin uw naam, adres, woonplaats, telefoonnummer, soort kaart (en eventuele zitplaats nummer) en aantal kaarten!

Plattegrond Laco Glanerbrook (klik voor vergroting)

plattegrond-Laco