Menu

LACO Eaters Limburg laat voorbij HOKIJ Den Haag

29 september 2014

Laco Eaters Limburg begon vandaag met Sami Heinonen in de goal, back-up goalie was Stef Verhulst, verder ontbraken Erik Tummers, Bryan Mens en Dean Moors in de line-up. Sander van Leeuwen was als defence toegevoegd.

Eaters had een goede start en na twee minuten was het Jord Smit met zijn eerste Eaters goal. Akim Ramoul verdubbelde na 10 minuten de score, na goed voorbereidend werk van Jeffrey Mens.

HOKIJ bood goed tegenstand en kwam er een paar gevaarlijk uit. In de 15e minuut resulteerde dat in een mooie uitgespeelde goal van ex HYS speler Alan van Bentum, 2-1.

De 2e periode begon heel rommelig van beide kanten, links en rechts ontstond wat irritatie waar Eaters de dupe van werkt. Men zat geruime tijd met een of meerdere spelers in de strafbank en kon zo de penalty kill goed trainen. Sami hield ons in die periode ook goed op de been met goede saves.

Na 34 minuten komt HOKIJ short handed op gelijke hoogte, wederom van Bentum die in een breakaway over Sami zijn schouder heen schiet.

Na 36 minuten komt Laco Eaters weer op voorsprong door Jord Smit zijn 2e goal van de avond, hij zette goed door op de goalie nadat die een rebound weggaf.

Na drie minuten in de derde periode gooit Pippo Limnell met een hard schot de wedstrijd op slot, 4-2. Na enkele opstootjes en power play situaties is het in de 49e minuut weer Pippo met een hard schot maar dit keer zat Mario ertussen en scoort de 5-2.

Na 54 minuten is het Mario met het voorbereidende werk op Lars van Sloun die mooi afwerkt, 6-2. Drie minuten waren de rollen weer omgedraaid 7-2, weer was Mario de doelpuntenmaker en Lars van Sloun samen met Tom Marx de aangevers.

In de laatste minuut dan nog een power play goal voor HOKIJ, Jasper Kick met de eindstand 7-3.

Komend weekend spelen LACO Eaters in en tegen Herentals op zondag, er word nog gekeken om een zaterdag nog een tegenstander te vinden maar hier zullen we dan zo snel mogelijk bekend maken.