PRIJZEN-BANNER-50-JAAR

Corona update: komende week vergadering over BeNe League 20-21

De zomer vordert gestaag en de start van het nieuwe seizoen ligt in het vooruitzicht. Maar of we het seizoen in september kunnen starten is nog maar de vraag.

De afgelopen periode is er hard gewerkt aan continuïteit en samenstelling van de spelersgroep. De technische staff is vastgelegd en we hebben zes spelers bekend gemaakt, komende dinsdag maken we de volgende 2 weer bekend! Daarnaast hebben enkele sponsoren hun overeenkomst al verlengd en lopen nog diverse gesprekken.

Helaas is er ook onzekerheid over de competitie door de Coronacrisis en de effecten die er zijn voor het ijshockey en het bezoeken van de wedstrijden, met name door de 1,5 meter maatregel.

De komende week is er een belangrijke vergadering met de clubs en het BeNe League-bestuur. In deze vergadering zal een besluit worden genomen over de aanvang van de competitie.

Wij zullen jullie zo spoedig mogelijk informeren nadat deze vergadering heeft plaatsgevonden, want wij begrijpen dat er behoefte is aan duidelijkheid voor alle betrokkenen.